Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Zeger Reyers: “Showing typical processes in different biotopes is one of the starting

points in the work of Zeger Reyers. The way in which people create their own environment by initiating developments, to which they themselves become subordinated, makes people indigent and vulnerable”.

The artist Reyers , Born 1966, Den Haag, Netherlands. He as occupied himself with a topic more common to Dutch art than Norwegian, namely living art. The life he works with defines space and the life span makes the artist into a slow working sculptor of time. Currently Lives and works in Den Haag

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

Stacked Sculpture by Zeger Reyers

De kunstenaar Zeger Reyers, Geboren 1966, Den Haag, Nederland. Hij zichzelf als bezig met een onderwerp vaker voor Nederlandse kunst dan de Noorse, namelijk levende kunst. Het leven dat hij werkt met ruimte en definieert de levensduur maakt de kunstenaar in een langzaam werkende beeldhouwer van de tijd.

More : http://www.zeger.org/