Vincent Bal Turns Shadows To Illustrations

Vincent Bal is a Filmmaker and doodler and procrastinator from Belgium.

Vincent Bal acted as a child in his sixth year since musicals , films and television series. He studied film in Brussels . He made several short films and advertising. His most famous short film, The Bloody Olive ( 1996 ), a comic book by Lewis Trondheim .

Vincent Bal Turns Shadows To Illustrations #artpeople

Vincent Bal (Gent, 25 februari 1971) is een Belgisch filmregisseur. Bal trad als kind sinds zijn zesde jaar al op in musicals, films en televisiereeksen. Hij liep school aan het Koninklijk Lyceum te Gent. Daarna studeerde hij film aan de Sint-Lukas-hogeschool in Brussel van 1989 tot 1994. Hij maakte een aantal korte- en reclamefilms. Zijn bekendste kortfilm is The Bloody Olive (1996), naar een stripverhaal van Lewis Trondheim.

Vincent Bal Turns Shadows To Illustrations

 

 

 

 

 

 

 

Vincent Bal Turns Shadows To Illustrations #artpeople

More:  www.etsy.com/shop/VincentBalDoodles

https://www.instagram.com/vincent_bal/

instagram.com/artpeople_gallery#artpeoplewww.artpeople.net

Submit your Artwork and join our artists @ https://www.artpeoplegallery.com/register/ TO BE FEATURED.#artpeople